Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
南洋酸甜醬
- 15 克 蒜頭
- 50 克 洋蔥
- 20 克 奶油 ,室溫軟化
- 25 克 冰糖粉
- 50 克 是拉差香甜辣椒醬
- 80 克 蕃茄醬
- 1 茶匙 辣椒粉
- 50 克 白醋
- ¼ 茶匙 鹽
- 2 茶匙 塔巴斯科辣椒水(tabasco)
烤雞翅
- 80 克 麵粉 (任一種類)
- ¼ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 黑胡椒粗粒
- 1 茶匙 辣椒粉
- 800 克 雞翅
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1758 kJ / 420.6 kcal
- Białko
- 20.2 g
- Węglowodany
- 32.6 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Błonnik
- 2.8 g