Urządzenia i Akcesoria
南洋風味辣雞翅
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
南洋酸甜醬
-
蒜頭15 克
-
洋蔥50 克
-
奶油 室溫軟化20 克
-
是拉差香甜辣椒醬50 克
-
辣椒粉1 茶匙
-
白醋50 克
-
鹽¼ 茶匙
-
塔巴斯科辣椒水(tabasco)2 茶匙
-
冰糖粉25 克
-
蕃茄醬 (西班牙)80 克
烤雞翅
-
麵粉 (任一種類)80 克
-
鹽¼ 茶匙
-
辣椒粉1 茶匙
-
黑胡椒粗粒¼ 茶匙
-
雞翅800 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1181.5 mg
Białko
20.2 g
Kalorie
1758 kJ /
420.6 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
119.7 g
Węglowodany
32.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
超市系列-雞肉
9 Przepisów
Tajwan
Tajwan