Urządzenia i Akcesoria
Vin chaud alsacien (Vino caliente de Alsacia)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
15 raciones
Składniki
-
1 limón
-
2 naranjas
-
1500 g de vino tinto joven
-
250 g de azúcar
-
50 g de azúcar vainillado
-
2 palos de canela
-
4 anises estrellados
-
4 de clavos enteros
-
1 pellizco de nuez moscada molida
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 ración
Białko
0.49 g
Kalorie
944 kJ /
154 kcal
Tłuszcz
0.05 g
Błonnik
0.58 g
Węglowodany
22.05 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rompope
1 godz. 30 min
Atole de guayaba
40 min
Latte de rosas y jamaica TM6
10 min
Pudín de tapioca y arroz
1 godz. 10 min
Tepache
120 godz.
Té negro kombucha
192 godz. 30 min
Té al estilo indio
10 min
Pay de camote enmielado
1 godz. 40 min
Pumpkin spice latte
20 min
Ensalada de manzana navideña
10 min
Chocolate caliente con aroma de cardamomo
20 min
Masala chai (té chai)
20 min