![Bombardino Bombardino](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6B4D45FC-8F88-4AEA-908A-36C93D24A489/Derivates/925d7d5b-5d04-4113-8713-c9287aa96127.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Panna montata
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Zabaione
- 60 g di Marsala
- 60 g di vino bianco
- 6 tuorli
- 120 g di zucchero
- 70 g di brandy
- cioccolato fondente, in scaglie
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1570.3 kJ / 375.3 kcal
- Białko
- 3.7 g
- Węglowodany
- 22.3 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Tłuszcz nasycony
- 13.1 g
- Sód
- 199.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Strüdel mummia alla zucca e cioccolato
2 Std.
Yogurt al tiramisù (con fermenti per yogurt)
12h 15 phút
Crostata al frutto della passione e vaniglia
23h
Mousse al pistacchio (TM6)
3h
Seppioline coi piselli a Cottura Lenta con polenta
6 godz. 20 min
Vodka daiquiri alle more e mirtilli
15 Min
Fusilli alla puttanesca CucinaBarilla
20 Min
Caramello fango
20 Min
Piccole pavlove con mousse al caramello
3h
Infuso freddo al limone e ibisco
2 Std. 30 Min
Olio alle erbe aromatiche
360h 15min
Panna cotta con salsa al caramello
6 godz. 20 min