Urządzenia i Akcesoria
Bombardino
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
7 porzioni
Składniki
Panna montata
-
250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Zabaione
-
60 g di Marsala
-
60 g di vino bianco
-
6 tuorli
-
120 g di zucchero
-
70 g di brandy
-
cioccolato fondente in scaglie
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
199.8 mg
Białko
3.7 g
Kalorie
1570.3 kJ /
375.3 kcal
Tłuszcz
23 g
Tłuszcz nasycony
13.1 g
Węglowodany
22.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Bimby® pasticciere
25 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Torta langotta di Luca Montersino
1 godz. 15 min
Margarita al cocco
1 godz.
Ananas insaporito (200 g)
15 min
Crema ai frutti rossi
20 min
Ananas al rum a Cottura Lenta
2 godz. 40 min
Gnocco fritto modenese
35 min
Fondente di marshmallows
25 godz. 25 min
Torta sbrisolona
55 min
Salame al cioccolato
6 godz. 15 min
Cannoncini alla crema di vino rosso
40 min
Cioccolata all'amaretto
20 min
Gnocco fritto
1 godz. 5 min