Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Panna montata
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Zabaione
- 60 g di Marsala
- 60 g di vino bianco
- 6 tuorli
- 120 g di zucchero
- 70 g di brandy
- cioccolato fondente, in scaglie
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1570.3 kJ / 375.3 kcal
- Białko
- 3.7 g
- Węglowodany
- 22.3 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Tłuszcz nasycony
- 13.1 g
- Sód
- 199.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zabaione al limone
15min
Ananas al rum a Cottura Lenta
2h 40min
Salsa alle arachidi
10min
Zabaione
15min
Banana Split
55min
Spumone al caffè
15min
Mousse al pistacchio
1 Std. 30 Min
Succo rinvigorente allo zenzero, miele e limone (TM6)
10min
Mousse al pistacchio con crumble al cacao
2h
Cheesecake alla crema catalana
4 Std.
Panna cotta con salsa al caramello
6 Std. 20 Min
Crema Bimby ® al cioccolato fondente (TM6)
45 Min