New York cheesecake allo skyr (senza glutine)

New York cheesecake allo skyr (senza glutine)

4.3 16 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 7 godz. 30 min
8 fette

Składniki

Base
  • 40 g di burro + q.b.
  • 100 g di biscotti, tipo digestive senza glutine
Crema
  • 150 g di zucchero vanigliato
  • 2 uova
  • 300 g di skyr alla vaniglia
Terminare la preparazione
  • 70 g di zucchero vanigliato
  • 125 g di kefir
  • 125 g di panna (min. 30% di grassi)

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 306.9 kcal / 1284.1 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 14.1 g
Węglowodany 38.4 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 7.4 g
Sód 69.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...