Pesche sottovuoto con crema alle nocciole

Pesche sottovuoto con crema alle nocciole

4.4 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
4 porzioni

Składniki

Crema alle nocciole
  • 100 g di zucchero
  • 10 g di amido di mais (maizena)
  • 150 g di nocciole tostate
  • 300 g di latte intero
  • 2 uova
  • 10 g di farina tipo 00
  • 100 g di cioccolato al latte a pezzi (1 cm)
  • 1000 g di acqua
Pesche sottovuoto
  • 100 g di zucchero
  • ½ stecca di vaniglia i semini
  • 4 pesche nettarine a metà
  • 1500 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • amaretti duri, a piacere

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 686.8 kcal / 2873.6 kJ
Białko 13.6 g
Tłuszcz 34.1 g
Węglowodany 87.9 g
Błonnik 5.6 g
Tłuszcz nasycony 7.7 g
Sód 61.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...