
Urządzenia i Akcesoria
Pesche sottovuoto con crema alle nocciole
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
4 porzioni
Składniki
Crema alle nocciole
-
100 g di zucchero
-
10 g di amido di mais (maizena)
-
150 g di nocciole tostate
-
300 g di latte intero
-
2 uova
-
10 g di farina tipo 00
-
100 g di cioccolato al latte a pezzi (1 cm)
-
1000 g di acqua
Pesche sottovuoto
-
100 g di zucchero
-
½ stecca di vaniglia i semini
-
4 pesche nettarine a metà
-
1500 g di acqua
-
30 g di succo di limone
-
amaretti duri, a piacere
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
686.8 kcal /
2873.6 kJ
Białko
13.6 g
Tłuszcz
34.1 g
Węglowodany
87.9 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
7.7 g
Sód
61.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Bimby® pasticciere
25 Przepisów
Włochy
Włochy