Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Yogurt
- 500 g di latte intero
- ½ bustina di fermenti per yogurt in polvere
- 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Terminare la preparazione
- 10 foglie di basilico fresche, lavate
- 5 fili di erba cipollina fresca
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 limone, la scorza (senza la parte bianca)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Wartości odżywcze
- na 500 grammi
- Kalorie
- 2201 kJ / 526 kcal
- Białko
- 17.1 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 38.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 55 g
- Błonnik
- 1.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gelato veloce alla frutta (TM6)
15 Min
Chips di mais con crema di fagioli
1h 20min
Hosomaki
2h
Cipolle rosse fermentate
96 Std.
Involtini vegan estivi
45min
Gelato biscotto cioccostelle
3 Std.
Gelato veloce quark e frutta
5 min
Ketchup
1h 20min
Falafel nella focaccia con salsa tahini
1h 30min
Ricotta (TM6)
16 Std. 30 Min
Pita integrale
4 godz. 30 min
Hosomaki (Modalità cuoci riso)
2h 30 min