Alubias tolosanas con chorizo y tocino (Cocción lenta)

Alubias tolosanas con chorizo y tocino (Cocción lenta)

3.9 80 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 14 godz. 25 min
4 raciones

Składniki

  • 250 g de alubias de Tolosa
  • 200 g de cebolla en cuartos
  • 30 g de aceite de oliva
  • 2 - 3 cucharaditas de pulpa de pimiento choricero
  • 100 g de chorizo semicurado en rodajas finas
  • 100 g de tocino entreverado curado en tiras de 0,5x2 cm
  • 1 cucharadita de sal

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 510 kcal / 2132 kJ
Białko 22.6 g
Tłuszcz 33.3 g
Węglowodany 30 g
Błonnik 13.2 g
Tłuszcz nasycony 11.7 g
Sód 624.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...