Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 35 g de cebolla
- 35 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de dados de beicon
- 200 g de nata
- 20 g de trufa negra fresca
- 450 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 250 g de tallarines
- 1 huevo batido
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1734 kJ / 415 kcal
- Białko
- 16.5 g
- Węglowodany
- 46.7 g
- Tłuszcz
- 26.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.1 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 870.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cebolla caramelizada (100 g) en octavos
20min
Dados de pavo en salsa de setas
40min
Espaguetis carbonara
25min
Tortiglioni con salchichas y setas
35min
Macarrones a la carbonara para dos
20min
Ensalada de arroz con sandía y mozzarella
45min
Huevos rotos con patatas y pulpo
30min
Farfalle con gorgonzola y pera
25min
Espaguetis a la carbonara
25min
Tagliatelle con salsa de boletus
2j 30 menit
Patatas fritas con beicon y queso (bacon cheese fries) y salsa ranchera
30min
Espaguetis carbonara XXL
40min