Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 dientes de ajo
- 150 g de cebolla en cuartos
- 80 g de pimiento rojo en trozos
- 70 g de pimiento verde en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 500 g de costillas de cerdo frescas (de aprox. 4 cm)
- 600 g de agua
- 1 pastilla de caldo de carne
- 6 - 8 champiñones en cuartos o mitades
- 2 cucharadas de tomate triturado en conserva
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 1 pellizco de comino molido
- 1 pellizco de colorante amarillo (opcjonalnie)
- 180 g de fideos de fideuá
- 150 g de salchichas frescas de cerdo en trozos
- 1 pellizco de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2029 kJ / 485 kcal
- Białko
- 21.3 g
- Węglowodany
- 24.8 g
- Tłuszcz
- 33.4 g
- Błonnik
- 2.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Guisantes con jamón y sepia
50min
Pollo a la catalana
55min
Salteado de butifarra y champiñones
30min
Trinxat de col
1小时 15 分钟
Coca de llardons d'Olot
1 Std. 30 Min
Albóndigas con sepia
1h 20min
Coca de Sant Joan
1小时
Escudella i carn d'olla
1 Std. 30 Min
Fideuá de costillas de cerdo adobadas (La fideuá de la Tía Mary)
1小时
Coca de vidre con anís (Cataluña)
2小时 15 分钟
Coca de Llavaneres
1小时
Panellets
10u. 30min