Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 35 g de agua
- 400 g de ramilletes de coliflor
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 diente de ajo
- 60 - 80 g de jamón curado en dados
- 3 - 4 pellizcos de pimienta molida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1409 kJ / 337 kcal
- Białko
- 14.9 g
- Węglowodany
- 5.2 g
- Tłuszcz
- 28.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.8 g
- Błonnik
- 4.9 g
- Sód
- 882.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Berenjena dorada (200 g)
30min
Judías verdes salteadas con tomates cherry
30min
Brócoli al vapor sobre crema de puerros al aroma de berberechos
45min
Guisantes con jamón y huevos poché
25min
Judías verdes con champiñones y beicon
30min
Calabacín dorado (200 g)
20min
Coliflor al vapor con gulas en vinagreta de pimientos
1h
Coliflor al vapor con salsa de cacahuetes
50min
Tortilla de patatas (HESTAN CUE)
45min
Tortilla de calabacín y queso crema para dos
20min
Guisantes con jamón
30min
Alcachofas con champiñones y beicon
50min