Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de garbanzos secos (pedrosillano)
- 2000 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 chorizo asturiano
- 1 morcilla asturiana
- 100 g de lacón desalado
- 100 g de tocino entreverado curado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2650 kJ / 634 kcal
- Białko
- 30.8 g
- Węglowodany
- 38.3 g
- Tłuszcz
- 39.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.4 g
- Błonnik
- 11.2 g
- Sód
- 1308.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Garbanzos con chistorra
40min
Arroz blanco de grano largo (Cocción de arroz)
35min
Judías pintas con costillas adobadas (Cocción lenta)
14sa 55 dk
Verdinas con bacalao (Cocción lenta)
16 Std. 30 Min
Carrilleras guisadas con cerveza y pimientos del piquillo
1 Std. 20 Min
Alubias tolosanas con chorizo y tocino (Cocción lenta)
14h 25min
Garbanzos con carrilleras guisadas (Cocción lenta)
17h 30min
Garbanzos cocidos (Cocción lenta)
14h 40min
Guiso de judías con pesto de nuez (Cocción lenta)
16 Std. 30 Min
Judías pintas estofadas con arroz y verduras (Cocción lenta)
14h 30min
Garbanzos con callos (Cocción lenta)
17h 30min
Albóndigas con espaguetis y salsa de tomate (Cocción lenta)
1h 30min