Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de garbanzos secos (pedrosillano)
- 2000 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 chorizo asturiano
- 1 morcilla asturiana
- 100 g de lacón desalado
- 100 g de tocino entreverado curado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2650 kJ / 634 kcal
- Białko
- 30.8 g
- Węglowodany
- 38.3 g
- Tłuszcz
- 39.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.4 g
- Błonnik
- 11.2 g
- Sód
- 1308.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Judías pintas estofadas con arroz y verduras (Cocción lenta)
14h 30 min
Garbanzos con chistorra
40min
Alubias tolosanas con chorizo y tocino (Cocción lenta)
14h 25 min
Guiso de judías blancas con calamares y chorizo (Cocción lenta)
5h 30min
Fabas con pulpo (Cocción lenta)
21h
Patatas guisadas con carrilleras (Cocción lenta)
2h
Garbanzos con callos (Cocción lenta)
17h 30 min
Verdinas con bacalao (Cocción lenta)
16h 30min
Garbanzos cocidos (Cocción lenta)
14 Std. 40 Min
Garbanzos con carrilleras guisadas (Cocción lenta)
17h 30 min
Judías de El Barco de Ávila con magro de cerdo (Cocción lenta)
15h 50min
Carrilleras guisadas con cerveza y pimientos del piquillo
1h 20 min