Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 - 3 dientes de ajo en láminas
- 20 g de aceite de oliva
- 250 g de cebolla en octavos
- 1 cucharada de pimentón
- 150 g de vino blanco
- 100 de jamón curado en dados
- 1 chorizo asturiano en rodajas de 2 mm (aprox. 100 g)
- 100 g de tomate frito estilo casero
- 2 - 3 pimientas de Cayena secas enteras
- 800 - 900 g de callos de ternera crudos en trozos de 3 cm
- ½ manita de cerdo en dos trozos
- 2 pastillas de caldo de carne
- 300 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2005 kJ / 479 kcal
- Białko
- 33.1 g
- Węglowodany
- 8.6 g
- Tłuszcz
- 34.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.7 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 1855.6 mg
Alternatywne przepisy
Patatas guisadas con carrilleras (Cocción lenta)
2h
Callos a la asturiana
1h 20min
Riñones al jerez
1h
Callos con garbanzos
45min
Conejo al ajillo con setas
40min
Garbanzos con carrilleras guisadas (Cocción lenta)
17h 30 min
Salsa soubise (Espesar)
30min
Noodles y panceta de cerdo con salsa de chile y sésamo (Cocción lenta)
4h 25min
Garbanzos con callos (Cocción lenta)
17h 30 min
Callos a la madrileña
1h 50min
Caracoles a la madrileña (Cocción lenta)
4h
Manitas de cerdo guisadas en salsa (Cocción lenta)
17 godz.