咸菜鸭汤

咸菜鸭汤

4.8 5 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
5 人份

Składniki

  • 连皮和骨,切块(4-5公分)
    800 克
  • 新鲜姜
    6 片
  • 咸菜 洗净,浸泡30分钟,切成薄片(2公分)
    50 克
  • 番茄 切成楔形
    300 克
  • 咸水梅 沥干,去籽
    3 粒
  • 800 克
  • 适量调味
    ½ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 86 mg
Białko 18 g
Kalorie 954 kJ / 228 kcal
Tłuszcz 15 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...