Urządzenia i Akcesoria
咸菜鸭汤
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
5 人份
Składniki
-
鸭 连皮和骨,切块(4-5公分)800 克
-
新鲜姜6 片
-
咸菜 洗净,浸泡30分钟,切成薄片(2公分)50 克
-
番茄 切成楔形300 克
-
咸水梅 沥干,去籽3 粒
-
水800 克
-
盐 适量调味½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
86 mg
Białko
18 g
Kalorie
954 kJ /
228 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
中式慢炖经典
13 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy