Urządzenia i Akcesoria
香菇鸡爪花生汤
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
4 人份
Składniki
-
鸡爪 剪去指甲提前焯水,一切二600 克
-
花生仁 带皮的80 克
-
干香菇 水里浸泡2-3小时,一切二10 - 12 只
-
姜2 片
-
水1300 克
-
盐 依个人口味调整10 克
-
料酒20 克
-
白胡椒粉1 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1136.6 mg
Białko
27.2 g
Kalorie
1488 kJ /
356 kcal
Tłuszcz
23.7 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
5.1 g
Węglowodany
8.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
中秋佳宴
10 Przepisów
Chiny
Chiny