香菇鸡爪花生汤

香菇鸡爪花生汤

4.4 12 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
4 人份

Składniki

  • 鸡爪 剪去指甲提前焯水,一切二
    600 克
  • 花生仁 带皮的
    80 克
  • 干香菇 水里浸泡2-3小时,一切二
    10 - 12 只
  • 2 片
  • 1300 克
  • 依个人口味调整
    10 克
  • 料酒
    20 克
  • 白胡椒粉
    1 小撮

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1136.6 mg
Białko 27.2 g
Kalorie 1488 kJ / 356 kcal
Tłuszcz 23.7 g
Błonnik 2.1 g
Tłuszcz nasycony 5.1 g
Węglowodany 8.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...