港式烧肉映金辉

港式烧肉映金辉

5.0 3 rating
Przygotowanie 15 godz.
Czas całkowity 9 godz. 15 min
4 人份

Składniki

五香粉
  • 花椒
    2 茶匙
  • 八角
    3 个
  • 干燥茴香籽
    2 茶匙
  • 肉桂棒 (约0.5公分厚)
    2 支
    1 汤匙 肉桂粉
  • 丁香
    6 粒
港式烧肉
  • 2 茶匙
  • 细砂糖
    1 汤匙
  • 五花肉,带皮 (约600克),约10公分x 15公分
    1 块
  • 粗海盐
    2 汤匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 人份

Białko 87 g
Kalorie 9865 kJ / 2358 kcal
Tłuszcz 220 g
Błonnik 0 g
Węglowodany 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...