真空慢煮醉鸡

真空慢煮醉鸡

5.0 2 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
2 人份

Składniki

  • 鸡胸肉 去皮
    300 克
  • ½ 茶匙
  • 绍兴花雕酒 额外1汤匙
    20 克
  • 额外准备以浸没真空袋
    1000 克
  • 柠檬汁
    30 克
  • 枸杞 浸泡在热水10分钟,沥干,装饰用
    1 汤匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 31 g
Kalorie 1084 kJ / 259 kcal
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...