五香肉卷

五香肉卷

5.0 5 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
10 块

Składniki

  • 新鲜马蹄 ,去皮
    6 粒
  • 虾肉
    350 克
  • 猪肉碎
    350 克
  • 1 个
  • 面粉
    10 克
  • 酱青
    15 克
  • 青葱 ,切葱花
    2 小支
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 五香粉
    1 小撮
  • 麻油
    1 茶匙
  • 腐皮
    10 片
  • 800 克
  • 食油 油炸用

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 块

Sód 372 mg
Białko 16 g
Kalorie 590 kJ / 141 kcal
Tłuszcz 6 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...