Sablés aux farines de sarrasin et lentille

Sablés aux farines de sarrasin et lentille

4.0 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 35 min
20 pièces

Składniki

  • 60 g de parmesan en morceaux (2 cm)
  • 50 g de farine de sarrasin
  • 50 g de farine de lentille verte
  • 150 g farine de blé
  • 1 c. à café de gros sel
  • 125 g de beurre mou, en dés
  • 1 jaune d'œuf
  • 3 c. à soupe d'eau

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pièce

Białko 3 g
Kalorie 443 kJ / 106 kcal
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...