
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr Bearbeiten
- 20 g Hefe
- 200 g Wasser
- 10 g Zucker
- 50 g Olivenöl und etwas mehr zum Besprenkeln
- 1 ½ TL Salz
- 50 g Pinienkerne
- 250 g Ziegenfrischkäse zerbröckelt
- 2 Knoblauchzehen
- 3 Stängel Rosmarin abgezupft
- 50 g Honig
- Wartości odżywcze
- na 1 Stück
- Kalorie
- 651 kcal / 2728 kJ
- Białko
- 18 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Węglowodany
- 106 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Persisches Fladenbrot mit Kräuter-Walnuss-Dip
2 godz. 35 min
Flammkuchen mit Ziegenkäse, Birnen und Walnüssen
35 min
Gemüsetarte mit Feigentopping
1 godz. 30 min
Flammkuchen mit Zwetschgen und Camembert
1 godz. 50 min
Flammkuchen mit Chorizo und Jalapeños
1 godz. 40 min
Kabanossi-Birnen-Fladen mit Rucolapesto
2 godz.
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Honig
35 min
Zitronen-Ziti mit Mascarpone
1 godz.
Süßkartoffel-Focaccia mit Rotwein-Balsamico-Schalotten
2 godz. 50 min
Spinatsalat mit Aprikosendressing und Halloumi
15 min
Flammkuchen mit Datteln und Speck
1 godz. 40 min
Mediterraner Ciabatta-Auflauf
35 min