Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bizcocho
- 250 g de azúcar
- 1 naranja de zumo lavada y en cuartos
- 2 yemas de huevo
- 1 huevo
- 100 g de aceite de girasol
- 1 yogur natural
- 220 g de harina
- 1 sobre de polvo de hornear
- 1 pellizco de sal
Relleno y cobertura
- 50 g de aceite de girasol
- 300 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 40 - 50 g de chocolate blanco
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 454 kJ / 109 kcal
- Białko
- 1.36 g
- Węglowodany
- 11.9 g
- Tłuszcz
- 6.17 g
- Błonnik
- 0.93 g
Alternatywne przepisy
Bavaroise de chocolate con salsa de toffee al café
4h 50min
Bizcocho veteado de manzana
1小时
Bizcocho cebra
1 Std. 10 Min
Tarta de Pascua de coco y chocolate
3hod.
Tarta de limón y chocolate
2 Std.
Bizcocho con cobertura de almendras y chocolate
1 Std. 10 Min
Bizcocho de zanahoria y chocolate
1 Std. 50 Min
Cobertura de chocolate negro con mantequilla
10min
Bizcocho de naranja
1小时
Bizcocho de yogur con chocolate con leche
50min
Tarta de manzana con glaseado de albaricoque
1 Std. 10 Min
Brazo de gitano
3hod.