Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de nata
- 300 g de chocolate con leche para postres en trozos
- 50 g de chocolate negro (70% de cacao) en trozos
- 20 g de mantequilla
- 2 cucharadas de licor (brandy, licor de naranja, whisky, etc.)
- fruta fresca variada pelada y cortada
- galletas, bizcochos, pastas, etc.
- nubes
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 2374 kJ / 567 kcal
- Białko
- 6.3 g
- Węglowodany
- 44.1 g
- Tłuszcz
- 40.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 24.8 g
- Błonnik
- 3.1 g
- Sód
- 65.5 mg
Alternatywne przepisy
Helado de crema
1u. 10min
Fondue de chocolate a la naranja
10 min
Fondue de chocolate
25 min.
Chawanmushi
1 Std. 15 Min
Batido de plátano
5 min
Fondue suiza de queso
15 Min
Batido de brownie de chocolate
35 Min
Nido de chocolate con huevos de Pascua
Brak ocen
Bebida de albaricoques secos
40 Min
Gofres de sartén
45 min
Batido de banana split
25 min.
Batido de crema de cacao y avellanas
10 min