Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de nata
- 300 g de chocolate con leche para postres en trozos
- 50 g de chocolate negro (70% de cacao) en trozos
- 20 g de mantequilla
- 2 cucharadas de licor (brandy, licor de naranja, whisky, etc.)
- fruta fresca variada pelada y cortada
- galletas, bizcochos, pastas, etc.
- nubes
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 2374 kJ / 567 kcal
- Białko
- 6.3 g
- Węglowodany
- 44.1 g
- Tłuszcz
- 40.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 24.8 g
- Błonnik
- 3.1 g
- Sód
- 65.5 mg
Alternatywne przepisy
Reducción de vino oloroso Pedro Ximenez
15min
Fondue de chocolate
25min
Cebolla picada
5min
Fondue de barro de la ciénaga del troll
30min
Sorbete de cebada especiado
6h 25min
Snack de cacahuetes
50min
Tarta de queso cremoso con hierbas
2h 15 min.
Soufflé de queso de cabra fresco
30min
Francesinha
2h 10min
Parfait de pipas de calabaza
6 Std.
Fondue suiza de queso
15min
Copa de frutos rojos
10min