Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de leche
- 10 g de levadura prensada fresca
- 1 - 2 pellizcos de azúcar
- 150 g de harina (y un poco más para espolvorear)
- 250 g de harina de fuerza
- 1 cucharada de hierbas secas variadas (orégano, albahaca, romero, etc.)
- 1 cucharada de queso parmesano rallado
- 1 cucharadita de sal
- 50 g de mantequilla fundida (y un poco más de mantequilla para engrasar el molde)
- 200 - 250 g de queso rallado variado (emmental, mozzarella, cheddar, etc.)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1191 kJ / 285 kcal
- Białko
- 12.4 g
- Węglowodany
- 30.3 g
- Tłuszcz
- 12.7 g
- Błonnik
- 1.5 g
Alternatywne przepisy
Trenzas de avellana
1 godz. 45 min
Panecillos tiernos con queso cremoso
1 godz. 45 min
Panecillos de queso de cabra
2h
Rigatoni pie
1 Std. 20 Min
Panecillos bretzel
5h 30min
Babka de chocolate
3h
Pan de aceitunas
3h
Calzone con pimientos y chorizo
2h
Pan de molde con cerveza negra y mostaza a la antigua
1h 30min
Bollitos blancos de albahaca y parmesano
2 Std. 50 Min
Galletas bicolor
50min
Pizza con borde relleno de queso
1h