Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 75 g de azúcar
- 200 g de chocolate amargo (50% cacao), en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 12495 kJ / 2989 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 182 g
- Tłuszcz
- 241 g
- Błonnik
- 24 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Helado de chocolate
12h
Pasta choux
2h
Profiteroles
2h 15min
Chocolatines
4h 30 min
Sorbete de sangría
9h 30min
Corbatas (Cantabría)
3 Std. 10 Min
Pastel avellanado crispie
3h
Souffle de chocolate
1h
Panettone con chocolate y naranja
3h
Cobertura de mousse de chocolate
10 min
Bizcocho genovés
1h 50 min
Casita de Navidad
6h