Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 75 g de azúcar
- 200 g de chocolate amargo (50% cacao), en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 12495 kJ / 2989 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 182 g
- Tłuszcz
- 241 g
- Błonnik
- 24 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hojaldre
1h 20min
Tarta helada de trufa y avellanas
31h
Pastel de hojuelas de maíz Thermomix
2j 30 menit
Bizcocho genovés
1j 50 menit
Profiteroles
2h 15min
Cobertura de cocoa con grenetina
30min
Tronco de Navidad
8h 30 min
Red Velvet
1h 20min
Tarta de fondant, crema de mantequilla y frutos rojos
17h
Pasta choux
2h
Brazo de gitano
3h
Nata de trufa
8 Std. 15 Min