Urządzenia i Akcesoria
Crema de trufa
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz. 15 min
1 botella
Składniki
-
500 g de crema para batir (30-40% grasa)
-
75 g de azúcar
-
200 g de chocolate amargo (50% cacao), en trozos
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 botella
Białko
24 g
Kalorie
12495 kJ /
2989 kcal
Tłuszcz
241 g
Błonnik
24 g
Węglowodany
182 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Chocolate
62 Przepisy
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Crema pastelera
10 min
Crema pastelera TM6
15 min
Pasta choux
2 godz.
Helado de vainilla
12 godz.
Bizcocho borracho
3 godz. 45 min
Ganache de chocolate
15 min
Magdalenas
1 godz. 20 min
Crema de mantequilla y cocoa
5 min
Bizcocho genovés
1 godz. 50 min
Pan bendito de San Blas (Murcia)
4 godz.
Cobertura de mousse de chocolate
10 min
Choux y eclairs
1 godz. 30 min