Urządzenia i Akcesoria
Crema de trufa
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz. 15 min
1 botella
Składniki
-
500 g de crema para batir (30-40% grasa)
-
75 g de azúcar
-
200 g de chocolate amargo (50% cacao), en trozos
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 botella
Białko
24 g
Kalorie
12495 kJ /
2989 kcal
Tłuszcz
241 g
Błonnik
24 g
Węglowodany
182 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Chocolate
62 Przepisy
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Tronco navideño
1 godz.
Árbol de choux (Croquembouche)
2 godz.
Flan de cacao
4 godz. 45 min
Natilla de café
40 min
Crema pastelera TM6
15 min
Soletas
50 min
Pastel de chocolate con profiteroles
4 godz. 30 min
Chocolatines
4 godz. 30 min
Ganache de chocolate
15 min
Cobertura de mousse de chocolate
10 min
Crema de mantequilla y cocoa
5 min
Pambazos xalapeños
14 godz.