
Urządzenia i Akcesoria
Jogurt z borówkami
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 13 godz.
8 porcji
Składniki
-
200 - 250 g borówek, świeżych
-
50 - 70 g cukru
-
800 g pełnotłustego mleka
-
120 g jogurtu naturalnego
-
10 g mleka w proszku
-
250 g wody
-
30 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
123 kcal /
518 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
15 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

JOGURTY
11 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Orzechowe złote mleko
15 min
Twaróg
15 godz. 20 min
Pitny jogurt naturalny w naczyniu miksującym
12 godz. 10 min
Jogurt naturalny w naczyniu miksującym
12 godz. 10 min
Jogurt grecki
12 godz. 15 min
Jogurt z musem z owoców leśnych
12 godz. 30 min
Jogurt waniliowy
12 godz. 20 min
Twaróg śmietankowy
3 godz.
Jogurt naturalny na Varomie
12 godz.
Mus truskawkowy z jogurtem
4 godz. 30 min
Pitny jogurt stracciatella w naczyniu miksującym
12 godz. 10 min
Koktajl z arbuzem i jogurtem
10 min