
Urządzenia i Akcesoria
Rote-Bete-Creme mit Meerrettich
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 Portionen
Składniki
-
Sonnenblumenkerne75 g
-
Rote Bete vakuumiert, in Stücken300 g
-
Meerrettich aus dem Glas30 g
-
Balsamico, hell10 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer½ TL
-
Zitronensaft5 g
-
Saure Sahne50 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
171 kcal /
717 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
10 g
Błonnik
3.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 4/2020
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy