Urządzenia i Akcesoria
Frankfurter Kräuter-Pesto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 Portionen
Składniki
-
Mandeln60 g
-
Parmesan in Stücken50 g
-
Frankfurter grüne Kräuter (siehe Tipp), abgezupft, kleingeschnitten (2 cm)150 g
-
Knoblauchzehe1
-
Olivenöl150 g
-
Apfelessig1 EL
-
Salz1 TL
-
Pfeffer½ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
6 g
Kalorie
1371 kJ /
327 kcal
Tłuszcz
32 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 2/2018
47 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Frankfurter Kräuter-Pesto
10 Min
Grie Soß - Grüne Sauce
20 Min
Grüne Salatsuppe
40 Min
Lila Blumenkohlsalat mit Zitronendressing
35 Min
Weiße-Bohnen-Dip
20 Min
Brunnenkresse-Süppchen
30 Min
Maronencremesuppe
1 Std. 30 Min
Spargelnudeln mit Pecorino-Hollandaise
1 Std.
Gebeizte Forelle mit Kartoffel-Sellerie-Stampf
4 Std.
Bunte Bete Rettich Salat mit Räucheraal
1 Std. 50 Min
Sesampesto
10 Min
Kürbiskernpesto
10 Min