Urządzenia i Akcesoria
Rote-Bete-Walnuss-Aufstrich
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
10 Portionen
Składniki
-
Walnüsse, ohne Schale50 g
-
Rote Bete vakuumiert, in Stücken300 g
-
Schafskäse in Stücken200 g
-
Frischkäse100 g
-
Petersilie ohne Stiele (ca. 5 g)1 Bund
-
Balsamico, hell2 TL
-
Salz½ TL
-
Pfeffer¼ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
6 g
Kalorie
595 kJ /
142 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
1.1 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 4/2016
24 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Feta-Oliven-Aufstrich
5 min
Dattel-Thunfisch-Aufstrich
25 min
Rote-Bete-Cashew-Mus mit Meerrettich
10 min
Möhren-Apfel-Aufstrich
20 min
Kichererbsen-Frischkäse-Aufstrich
10 min
Rote-Bete-Creme mit Meerrettich
25 min
Curry-Nuss-Aufstrich
20 min
Avocado-Hüttenkäse-Dip
15 min
Roter Ziegen-Streich
25 min
Feta-Walnuss-Aufstrich
10 min
Hirten-Aufstrich
10 min
Tomaten-Pistazien-Aufstrich
15 min