Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g Walnüsse, ohne Schale
- 300 g Rote Bete, vakuumiert, in Stücken
- 200 g Schafskäse, in Stücken
- 100 g Frischkäse
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele (ca. 5 g)
- 2 TL Balsamico, hell
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 595 kJ / 142 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 1.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Roter Frischkäse
5 min
Brokkoli-Kräuter-Aufstrich mit Eiweißgeröstel
45 Min
Rote-Bete-Cashew-Mus mit Meerrettich
10min
Blumenkohl-Aufstrich
30 Min
Möhren-Ingwer-Creme
15 min
Kichererbsen-Frischkäse-Aufstrich
10min
Linsen-Curry-Aufstrich
40 Min
Rote Bete-Joghurt-Dip
20 min
Möhren-Apfel-Aufstrich
20 min
Rote-Bete-Hummus
50 Min
Curry-Nuss-Aufstrich
20 min
Feta-Walnuss-Aufstrich
10min