
Urządzenia i Akcesoria
Rotkohlsalat mit Feigen und Gorgonzola
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 Portionen
Składniki
-
Apfel hart, geviertelt1
-
Schalotte1
-
Rotkohl in Stücken300 g
-
Ahornsirup10 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Balsamico, hell30 g
-
Cranberrysaft30 g
-
Rapsöl40 g
-
Feigen, getrocknet in Würfeln (3 cm)30 g
-
Rucola50 g
-
Gorgonzola, dolce gezupft60 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
231 kcal /
969 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
16 g
Błonnik
3.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Unser Ostermenü
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy