Urządzenia i Akcesoria
Japanese Adzuki Bean Mochi Buns
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
8 pieces
Składniki
Tangzhong bread dough
-
high protein flour (bread flour)310 g
-
fresh milk icy cold (see tips)230 g
-
egg yolk1
-
sugar30 g
-
salt½ tsp
-
milk powder10 g
-
dried yeast powder1 tsp
-
butter softened25 g
Mochi filling
-
oil for greasing
-
Thai glutinous rice soaked for 4 hours100 g
-
caster sugar65 g
-
water585 g
-
Japanese adzuki bean paste homemade (see tips) or store-bought100 g
-
cold water for spraying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
189 mg
Białko
8 g
Kalorie
1301 kJ /
311 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
59 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pineapple Tarts
1 godz. 30 min
Tiger Shaped Pineapple Tarts
1 godz. 50 min
Shallot Oil
25 min
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2 godz. 25 min
Luo bo gao (radish cakes)
25 godz. 20 min
Dou sha (red bean paste)
49 godz. 10 min
Homemade Pandan Kaya
55 min
Steamed Tapioca Kuih
50 min
Egg Tarts
50 min
Japanese Cheese Tarts
1 godz. 55 min
Killer Toast
2 godz.
Hokkaido Milk Loaf
4 godz. 20 min