Japanese Adzuki Bean Mochi Buns
TM6 TM5

Japanese Adzuki Bean Mochi Buns

4.9 (18 ocen)

Składniki

Tangzhong bread dough

  • 310 g high protein flour (bread flour)
  • 230 g fresh milk, icy cold (see tips)
  • 1 egg yolk
  • 30 g sugar
  • ½ tsp salt
  • 10 g milk powder
  • 1 tsp dried yeast powder
  • 25 g butter, softened

Mochi filling

  • oil, for greasing
  • 100 g Thai glutinous rice, soaked for 4 hours
  • 65 g caster sugar
  • 585 g water
  • 100 g Japanese adzuki bean paste, homemade (see tips) or store-bought
  • cold water, for spraying

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
1301 kJ / 311 kcal
Białko
8 g
Węglowodany
59 g
Tłuszcz
5 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Błonnik
1 g
Sód
189 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy