
Urządzenia i Akcesoria
Japanese Adzuki Bean Mochi Buns
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
8 pieces
Składniki
Tangzhong bread dough
-
high protein flour (bread flour)310 g
-
fresh milk icy cold (see tips)230 g
-
egg yolk1
-
sugar30 g
-
salt½ tsp
-
milk powder10 g
-
dried yeast powder1 tsp
-
butter softened25 g
Mochi filling
-
oil for greasing
-
Thai glutinous rice soaked for 4 hours100 g
-
caster sugar65 g
-
water585 g
-
Japanese adzuki bean paste homemade (see tips) or store-bought100 g
-
cold water for spraying
Wartości odżywcze na 1 piece
Kalorie
311 kcal /
1301 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
59 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Sód
189 mg