Urządzenia i Akcesoria
Chicken Paste Cakes
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
8 pieces
Składniki
-
garlic cloves10 g
-
chicken fillets cut in pieces500 g
-
egg whites2
-
cornflour (starch)30 g
-
cooking oil plus extra for shaping patties30 g
-
white pepper powder2 pinches
-
chicken seasoning1 tsp
-
spring onions chopped30 g
-
fresh red chilli chopped1
-
water800 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
15 g
Kalorie
569 kJ /
136 kcal
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 Std.
Char Kway Teow
15 Min
Homemade Fish Ball Soup
2 Std.
Fast and Easy Stir Fried Mee Hoon (200 g)
20 Min
Tom Yam Mee Hoon
30 Min
Crispy Ikan Bilis
40 Min
Traditional Chinese Peanut Cookies
1 Std. 20 Min
Homemade chicken stock powder
1 Std. 35 Min
Thai Style Fried Mee Hoon
30 Min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 Min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20 Min
Chicken Porridge
35 Min