Urządzenia i Akcesoria
Homemade Chicken Stock Powder
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
1 jar
Składniki
-
chicken boneless and skinless, sinew free (from approx 500 g whole chicken legs), cut into pieces300 g
-
mixed white vegetables (eg. celeriac, onions, garlic, leek), cut into pieces as needed200 g
-
mixed fresh herbs (eg. rosemary, thyme, parsley), leaves only4 sprigs
-
coarse salt150 g
-
white wine (opcjonalnie)100 g
-
dried bay leaf1
-
whole clove1
-
coriander seeds5
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Białko
78 g
Kalorie
2845.1 kJ /
680 kcal
Tłuszcz
20.6 g
Błonnik
5.5 g
Węglowodany
24.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
First Flavours
30 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Hainanese chicken and rice
1 godz. 50 min
HongKong Style Soy Braised Chicken
Brak ocen
Hainanese Chicken Rice
4 godz. 5 min
Peach Gum Snow Fungus Dessert
Brak ocen
Singapore Curry Chicken Noodles
1 godz.
Char Siu Pork (Chinese BBQ Pork)
25 godz.
Balinese Betutu Chicken
5 godz. 35 min
Black Bean Pig's Tail Soup
2 godz. 20 min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3 godz. 30 min
Hand Ripped Cabbage
20 min
Begedil Daging
30 min