Spezzatino di guancia e ceci

Spezzatino di guancia e ceci

2.8 11 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
4 porzioni

Składniki

  • farina tipo 00 q.b.
  • 700 g di guancia di bovino a pezzi (2-3 cm)
  • 200 g di cipolla a pezzi
  • 100 g di carota pelata e a pezzi
  • 35 g di olio extravergine di oliva
  • 70 g di vino rosso
  • 300 g di acqua
  • 1 dado per brodo di carne
  • 30 g di concentrato di pomodoro
  • 1 cucchiaino di sale
  • 250 g di ceci in scatola scolati e sciacquati

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 490 kcal / 2050 kJ
Białko 39.7 g
Tłuszcz 28.1 g
Węglowodany 17 g
Błonnik 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...