Spezzatino di guancia e ceci
TM6

Spezzatino di guancia e ceci

2.7 (10 ocen)

Składniki

  • farina tipo 00 q.b.
  • 700 g di guancia di bovino a pezzi (2-3 cm)
  • 200 g di cipolla a pezzi
  • 100 g di carota, pelata e a pezzi
  • 35 g di olio extravergine di oliva
  • 70 g di vino rosso
  • 300 g di acqua
  • 1 dado per brodo di carne
  • 30 g di concentrato di pomodoro
  • 1 cucchiaino di sale
  • 250 g di ceci in scatola, scolati e sciacquati

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2050 kJ / 490 kcal
Białko
39.7 g
Węglowodany
17 g
Tłuszcz
28.1 g
Błonnik
5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy