Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1700 g di acqua
- 200 g di filetto di salmone fresco senza pelle e senza lische
- ½ lime, la scorza a pezzi senza la parte bianca
- 10 g di zenzero a pezzi
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 2 g di pepe rosa in grani
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1957.6 kJ / 467.9 kcal
- Białko
- 37 g
- Węglowodany
- 3.8 g
- Tłuszcz
- 34 g
- Tłuszcz nasycony
- 70 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 197.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1 godz. 20 min
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1 godz. 20 min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1小时 30 分钟
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2小时
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2h 20min
Calamari Sottovuoto
50 分钟
Salmone con crema di avocado sottovuoto
1h
Salmone sottovuoto al mojto
3h
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55min
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1小时 30 分钟
Pollo speziato sottovuoto
1sa 50 dk
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3h 30min