Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 255 g de harina de trigo
- 30 g de cocoa en polvo
- 15 g polvo para hornear
- 170 g de frambuesas, frescas o congeladas
- 290 g de azúcar refinada
- 250 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 9 huevos
-
100
g de azúcar invertido
lub 100 g de miel de abeja - 260 g de chocolate amargo
- 200 g de mantequilla, en cubos, a temperatura ambiente
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1627 kJ / 387 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 48 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 11 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 162 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panqué de nuez glaseado
1h 30min
Pan de plátano y chocolate
1 Std. 20 Min
Panqué de miel
2j 30 menit
Panqué de plátano
2h 15min
Panqué de vainilla
2 godz. 40 min
Galletas de mantequilla
50min
Pastel de chocolate
45min
Bizcocho marmoleado
2 Std. 10 Min
Panquecitos de nuez y vainilla
1h
Panqué de nuez
50min
Panqué de zanahoria
1h
Panqué de plátano con chocolate
1h