Urządzenia i Akcesoria
Pasta fresca de jitomate
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
1 porción
Składniki
-
2 cucharadas de puré de tomate
-
2 huevos
-
230 g de harina
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
35 g
Kalorie
4120 kJ /
981 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
7 g
Węglowodany
179 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
LOS SABORES DE ITALIA
57 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Salsa bechamel
15 min
Lasaña a la boloñesa con pasta fresca
35 min
Pan vegetariano con gravy
1 godz. 20 min
Cocción de arroz japonés (500 g)
35 min
Dumplings de camarón (Xia jiao)
1 godz. 15 min
Pan de maíz en latitas
25 min
Arroz frito
40 min
Mole de huitlacoche
20 min
Pizza de Nápoles
1 godz.
Spaguetti carbonara
40 min
Salsa pomodoro
40 min
Arroz para sushi
40 min