
Urządzenia i Akcesoria
Panqué de zanahoria y coco sin gluten
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
10 porciones
Składniki
Harina de coco
-
1 pieza de coco, entero solamente la pulpa en cubos medianos
Panqué
-
200 g de almendras
-
300 g de zanahoria en trozos
-
2 huevos
-
1 cdita de vainilla
-
160 g de miel de agave
-
1 cdita de polvo para hornear
-
1 cdita de canela en polvo
Wartości odżywcze na 1 porción
Kalorie
528 kcal /
2218 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
44 g
Węglowodany
32 g
Błonnik
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DE MI COCINA A TU COCINA
59 Przepisów
Meksyk
Meksyk