Pastel de chocolate y chile

Pastel de chocolate y chile

4.5 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
10 rebanadas

Składniki

Betún de chocolate y chile
  • 200 g de azúcar glass
  • 1 chile chilhuacle seco sin rabo
  • 260 g de mantequilla sin sal, fría y cortada en cubos pequeños
  • 20 g de cocoa en polvo
Pastel de chocolate
  • 2 chiles chilhuacle secos, sin rabo
  • 50 g de cocoa en polvo
  • 230 g de harina
  • ¾ g de sal fina
  • ½ cdita de polvo para hornear
  • ¾ g de bicarbonato de sodio
  • 275 g de agua
  • 200 g de azúcar
  • 90 g de aceite
  • 4 huevos
  • 150 g de mermelada de chabacano
  • de frutos rojos variados

Wartości odżywcze na 1 rebanada

Kalorie 565 kcal / 2373 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 32 g
Węglowodany 67 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...