手撕包菜

4.5 242 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
3 人份

Składniki

  • 35 克
  • 蒜头 切片
    2 瓣
  • 干辣椒 切段
    2 根
  • 卷心菜 或牛心菜,撕成约3×3厘米大小
    350 克
  • 生抽
    15 克
  • 白砂糖
    1 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 78.7 mg
Białko 3.1 g
Kalorie 680.7 kJ / 162.7 kcal
Tłuszcz 12.7 g
Błonnik 4.1 g
Tłuszcz nasycony 1.9 g
Węglowodany 11.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...