Urządzenia i Akcesoria
轻松炒米粉
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
5 人份
Składniki
-
蒜瓣20 克
-
小红葱20 克
-
橄榄油50 克
-
包菜 切成5公分长200 克
-
红萝卜 切成5公分条状50 克
-
150 克 鸡胸肉, ,切片鱼饼 切片150 克
-
米粉400 克
-
水500 克
-
酱青50 克
-
黑酱油 (opcjonalnie)10 克
-
白胡椒粉1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
15 g
Kalorie
1830 kJ /
437 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
71 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品幸福厨房家常料理
158 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy