Urządzenia i Akcesoria
手撕包菜
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
3 人份
Składniki
-
食油35 克
-
蒜瓣 切片2 个
-
辣椒干 切段2 条
-
包菜 手撕成片(3公分x3公分)350 克
-
酱青15 克
-
糖1 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
78.7 mg
Białko
3.1 g
Kalorie
680.7 kJ /
162.7 kcal
Tłuszcz
12.7 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
11.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix®️ 烹饪体验餐单
33 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy