手撕包菜
TM6

手撕包菜

4.8 (70 ocen)

Składniki

  • 35 克 食油
  • 2 个 蒜瓣 ,切片
  • 2 条 辣椒干 ,切段
  • 350 克 包菜 ,撕成片(3公分x3公分)
  • 15 克 酱青
  • 1 克 糖

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
680.7 kJ / 162.7 kcal
Białko
3.1 g
Węglowodany
11.1 g
Tłuszcz
12.7 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Błonnik
4.1 g
Sód
78.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy