手撕包菜

手撕包菜

4.8 74 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
3 人份

Składniki

  • 食油
    35 克
  • 蒜瓣 切片
    2 个
  • 辣椒干 切段
    2 条
  • 包菜 手撕成片(3公分x3公分)
    350 克
  • 酱青
    15 克
  • 1 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 78.7 mg
Białko 3.1 g
Kalorie 680.7 kJ / 162.7 kcal
Tłuszcz 12.7 g
Błonnik 4.1 g
Tłuszcz nasycony 1.9 g
Węglowodany 11.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...