蒸蛋羹

蒸蛋羹

4.8 140 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
3 人份

Składniki

  • 按步骤操作
    800 克
  • (约1克)
    ¼ 茶匙
  • (蛋液总重约150-170克左右)
    3 颗
  • 麻油 依个人口味调整
    1 茶匙
  • 生抽 依个人口味调整
    1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 233.6 mg
Białko 6.6 g
Kalorie 358 kJ / 85.7 kcal
Tłuszcz 6 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 1.6 g
Węglowodany 1.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...