小炒肉

4.7 154 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份

Składniki

  • 10 克
  • 蒜头 切片
    4 瓣
  • 3 片
  • 五花肉 切0.5厘米厚片
    300 克
  • 新鲜青辣椒 选青尖椒,切斜片
    200 克
  • 新鲜红辣椒 选美人椒或小米椒,切斜片
    2 支
  • 老干妈风味豆豉
    20 克
  • 生抽
    10 克
  • 老抽
    10 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 165 mg
Białko 7.2 g
Kalorie 1406 kJ / 336 kcal
Tłuszcz 32.7 g
Błonnik 0.6 g
Tłuszcz nasycony 9.9 g
Węglowodany 4.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...