Urządzenia i Akcesoria
鸡丝粥
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 人份
Składniki
-
白米 洗净180 克
-
盐 适量调味1 茶匙
-
麻油2 茶匙
-
鸡胸肉150 克
-
鸡精粉2 茶匙
-
水1500 克
-
白胡椒粉 适量调味1 - 2 小撮
-
青葱 切葱花,装饰用1 小束
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
38 g
Kalorie
1448 kJ /
346 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
7天完美体验食谱
23 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy