Urządzenia i Akcesoria
香辣马铃薯鸡
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 人份
Składniki
-
鸡肉 带皮和骨,切块 (4-5公分)600 克
-
酱青20 克
-
黑酱油20 克
-
蚝油30 克
-
糖10 克
-
蒜瓣20 克
-
新鲜姜 切片10 克
-
辣椒干 浸软15 条
-
麻油30 克
-
马铃薯 粉质或蜡质,切片200 克
-
玉米粉 (淀粉)¼ 茶匙
-
水2 汤匙
-
青葱 切葱花, 装饰用1 小支
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
24 g
Kalorie
967 kJ /
231 kcal
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
鸡不择食
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy