Urządzenia i Akcesoria
Savory Turnip Cake
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 26 godz. 55 min
20 slices
Składniki
-
long-grain white rice10 ½ oz
-
water divided, plus extra to soak45 ½ oz
-
Chinese white radishes/turnips peeled, cubed (1 in.)35 oz
-
olive oil plus extra to grease and pan fry1 tbsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground white pepper to taste¼ tsp
-
scallions to garnish
-
fresh red chilies chopped, to garnish
-
Chinese chives to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
2 g
Kalorie
331 kJ /
79 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 godz. 45 min
Cranberry Mung Bean Cake
4 godz. 55 min
Purple Yam Huat Kuih (Taro Root Steamed Cupcakes)
1 godz. 55 min
Luo bo gao (radish cakes)
25 godz. 20 min
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45 min
Firecracker Pearl Rice Meatballs
2 godz.
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30 min
Taro bread
4 godz. 20 min
Vegetable Shumai
45 min
Teochew rice porridge with sweet potato
30 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 godz. 30 min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35 min