Urządzenia i Akcesoria
Savory Turnip Cake
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 26 godz. 55 min
20 slices
Składniki
-
long-grain white rice10 ½ oz
-
water divided, plus extra to soak45 ½ oz
-
Chinese white radishes/turnips peeled, cubed (1 in.)35 oz
-
olive oil plus extra to grease and pan fry1 tbsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground white pepper to taste¼ tsp
-
scallions to garnish
-
fresh red chilies chopped, to garnish
-
Chinese chives to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
2 g
Kalorie
331 kJ /
79 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetarian Curry in Pumpkin Pot
50min
Hakka Yam Abacus
20min
Cranberry Mung Bean Cake
4h 55min
Pumpkin Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1h 10min
3Q Soft Bread
3h 25min
Longevity Noodles
40min
Cashew-Vanilla Yogurt
16h
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Dou sha (red bean paste)
49h 10min
Pineapple Tarts
1h 30min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Dou sha bao (red bean paste buns)
9h 30min