Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Relleno
- 50 g de cebolla, en trozos
- 50 g de morrón verde, en trozos
- 1 diente de ajo
- 50 g de morrón rojo, en trozos
- 15 g de aceite de oliva
- 450 g de pollo de campo, en cubos (2 cm)
- ½ cucharadita de sal rosada
- ¼ cucharadita de pimienta negra molida
- 1 cucharada de garam masala
Puré de batata
- ghee, para engrasar
- 400 g de agua
- 800 g de batata pelada, en octavos
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- ½ cucharadita de nuez moscada molida
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1536 kJ / 367 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 29 g
- Tłuszcz
- 16 g
Alternatywne przepisy
Tarta Pascualina
1h 30min
Tarta soufflé de espinaca
1h
Calabaza rellena con arroz y verduras
45 Min
Soufflé de calabaza
1h
Tarta integral de calabaza, choclo y queso
1 godz. 40 min
Pastel de pollo y puerro
50 min
Pastel de carne y calabaza
1h
Tarta de jamón, queso y tomate
1 Std. 10 Min
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1h 25min
Chipa
30 Min
Budín de naranja
1h
Budín de mandarinas
55 Min