Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 oignon, coupé en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 4 poivrons rouges et verts, coupés en lanières
- du sel
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 280 kJ / 67 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 4 g
Alternatywne przepisy
Poivrons marinés
55 min
Minicocas tunisiennes
2h 15min
Tartinade d'aubergines et chapatis
2 Std. 5 Min
Sardines à la marocaine
25 Min
Caviar d'aubergines
1 godz. 5 min
Salade de poivrons marinés et petits pains marocains
1h 35 min
Carottes marinées à la menthe
25 Min
Compotée de poivrons
35min
Salade de carottes, pesto de coriandre
35min
Caviar d'aubergine aux poivrons
1h 35 min
Mijoté d'aubergines à la tomate, aux épices et au gingembre
1 godz. 5 min
Brochettes de poulet aux épices
2h 40min