Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de carne molida de cerdo
- 60 g de pan molido
- 45 g de leche
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- ½ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
- 1200 g de agua
- 1 cdita de concentrado de caldo de res
- 150 g de jitomate saladet, en cuartos
- 50 g de cebolla, en trozos
- 250 g de zanahorias, peladas y en bastones
- hojas de cilantro, frescas, las necesarias para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 718 kJ / 171 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 608 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Arroz primavera
40 Min
Caldo de pollo con arroz
35 Min
Puchero
1 Std. 40 Min
Caldo de pollo de la abuela
1 Std. 15 Min
Tinga de pollo en salsa verde, verduras y bizcocho de chocolate al vapor TM6
1 godz. 30 min
Bisteces en salsa verde TM6
45 min
Caldo de res
1 Std. 15 Min
Picadillo con rajas
25 min.
Sopa de verduras y albóndigas
40 Min
Picadillo
25 min.
Bisteces a la mexicana
30 Min
Tostadas de picadillo
1u. 10min