Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de aceite
- 150 g de cebolla
- 10 g de chiles verdes
- 150 g de carne seca
- 100 g de jitomate, sin semillas, cortados en cubitos
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- 12 huevos
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1205 kJ / 287 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 1 g
Alternatywne przepisy
Salsa roja de molcajete
10min
Carnitas de atún
40min
Enchiladas suizas
1h
Chilaquiles rojos
25min
Enchiladas de pollo
40min
Caldo tlalpeño
1 Std. 20 Min
Chilaquiles divorciados
1h
Salpicón de res
1h
Tinga de pollo (500 g) - Demo presentadores
30min
Aguachile de camarón
15 Min
Rajas con queso
25min
Pozole Rojo
1 Std. 30 Min