Couscous med kylling, lam og krydderpølser
TM5 TM6

Couscous med kylling, lam og krydderpølser

4.0 (1 ocena)

Składniki

  • 4 kvister koriander, fersk, kun blader
  • 4 kvister persille, fersk, kun blader
  • 200 g løk, delt i to
  • 400 g lammebog, helst med bein (se tips), delt i biter (4 cm x 4 cm)
  • 3 ts salt
  • ½ ts pepper, malt
  • 40 g olivenolje
  • 400 g gulrøtter, delt i biter (ca. 1.5 cm)
  • 250 g neper, delt i 6 eller 8 biter (avhengig av størrelse)
  • 1 ts kanel, malt
  • 1 ts ingefær, malt
  • 900 g vann
  • 300 g kyllingbryst filet, med eller uten skinn, kuttet i tynne strimler (ca. 2 cm lange)
  • 6 ferske krydderpølser (feks. merguez) (opcjonalnie)
  • 400 g squash, uskrellet, delt i skiver (ca. 1.5 cm)
  • 350 g couscous, medium korn
  • 70 g rosiner
  • 350 g hvite kikerter, på boks, drenert
  • 1 - 2 ts harissa paste
    lub 1 - 2 ts chilipaste

Wartości odżywcze
na 1 porsjon
Kalorie
3753 kJ / 900 kcal
Białko
51 g
Węglowodany
70 g
Tłuszcz
43 g
Błonnik
11.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy